Mersin
20 May, 2024, Monday
  • DOLAR
    32.42
  • EURO
    34.83
  • ALTIN
    2403.5
  • BIST
    10208.65
  • BTC
    59618.85$

ÇBK Mersin Başkanı Serdar Çevirgen, Mersinlileri Euroleague Final Four’a davet etti

ÇBK Mersin Başkanı Serdar Çevirgen, Mersinlileri Euroleague Final Four’a davet etti
12 – 14 Nisan’da Mersin’de yapılacak olan Avrupa Euroleague Kadınlar Final Four müsabakası için açıklamalarda bulunan Serdar Çevirgen, taraftardan destek bekledi.

Haber / Umut Çor

2022 – 2023 sezonunda Avrupa Euroleague Final Four’da mücadele eden ve final oynama başarısı gösteren ÇBK Mersin, kupaya uzanmak için bir kez daha Final Four’da mücadele edecek. Üst üste 2. Kez adını son 4’e yazdıran temsilcimiz, bu kez ev sahibi avantajıyla parkeye çıkacak. 12 – 14 Nisan’da Mersin’de oynanacak Euroleague Final Four mücadelesi için açıklamalarda bulunan ÇBK Mersin Başkanı Serdar Çevirgen, “Avrupa’nın en büyüğü olmak için son 2 maç. Euroleague Final Four organizasyonunu kentimize getirmekten dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi.

FENERBAHÇE MAÇI BİLETLETİ SATIŞA SUNULUYOR

Ev sahibi avantajıyla sahaya çıkacaklarını vurgulayan Çevirgen, taraftardan da yoğun destek beklediğini belirtti. Çevirgen, “Yarı finalde Fenerbahçe ile oynayacağımız maçın biletleri bugünden itibaren satışa sunuluyor. Bu tarihi organizasyonda ev sahibi avantajımızı en iyi şekilde kullanmak için bütün Mersinlileri şehrin takımına destek olmaya, Servet Tazegül Arena’ya davet ediyoruz. Oyuncularımızın şehrimizi en iyi şeklde temsil edeceğinden şüphemiz yok. Taraftarımızın desteğiyle Avrupa’nın en büyüğü olmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Teşekkürler Mersin” ifadelerini kullandı.

ÇBK MERSİN, FENERBAHÇE HEGEMONYASINI KIRMAK İÇİN SAHAYA ÇIKACAK

Avrupa Basketbolunun en güçlü iki temsilcisi olarak bir finalde daha karşı karşıya gelecek olan ÇBK Mersin ve Fenerbahçe Alagöz arasındaki mücadelelerde Fenerbahçe üstünlüğü dikkat çekiyor.
Bugüne kadar 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 2 Türkiye Kupası, 3 ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve 1 kez de Avrupa Euroleague Kadınlar Finali’nde karşı karşıya gelen iki ekip arasında gerçekleşen 8 finalin 6’sını Fenerbahçe kazanırken 2 kez de ÇBK Mersin kupaya uzanan taraf olmayı başardı.
ING Kadınlar Türkiye Basketbol Süper Ligi finalinde de karşı karşıya gelen iki takım arasında, 5 ve 7 Nisan’da Fenerbahçe Metro Enerji Spor Salonu’nda oynanan her iki karşılaşmadan da Fenerbahçe parkeden galip ayrılan taraf oldu. Bu sonuçlarla seri de 2 – 0 üstünlük kuran Fenerbahçe, şampiyonluğa çok yaklaştı.
Ev sahibi avantajını kullanmak ve Fenerbahçe’ye karşı oluşan kötü seriyi kırmak için sahaya çıkacak olan ÇBK Mersin, 17 Nisan’da oynanacak olan serinin 3. maçı öncesi Avrupa’nın en büyüğü apoletini almak için mücadele edecek.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!