Mersin
19 May, 2024, Sunday
  • DOLAR
    32.42
  • EURO
    34.83
  • ALTIN
    2403.5
  • BIST
    10208.65
  • BTC
    59618.85$

Mayıs’ta Mobilet’le tüm etkinliklerde “Yerin Hazır”

Mayıs’ta Mobilet’le tüm etkinliklerde “Yerin Hazır”

Mobilet, Mayıs’ta “Yerin hazır” mottosuyla Türkiye’nin her köşesinde birbirinden keyifli etkinlikler düzenleyecek. Mobilet’in mayıs seçkisinde yer alan etkinlikler şöyle;

Sabahattin Ali’nin, aslında kendisinin yaşadığı bir aşk hikayesi olarak da söylenen, 1943 tarihli romanı Kürk Mantolu Madonna, Taner Barlas’ın uyarladığı ve yönetmenliğini yaptığı bir tiyatro eseri olarak sahneleniyor. Taner Barlas, Ekin Aksu, Şebnem Özinal, Ceren Benderlioğlu, Kıvanç Kürkçü’nün performanslarıyla tiyatroseverlerle buluşan Kürk Mantolu Madonna, 21 Mayıs’ta Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda, 22 Mayıs’ta Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnede olacak.

Şener Şen, DasDas prodüksiyonu olan Zengin Mutfağı’nda sahnelediği muhteşem performansıyla Türkiye turnesine çıkıyor. Vasıf Öngören’in bu olayları eğlenceli bir biçimde aktardığı, tiyatro sahnesinde defalarca yorumlanan ve beyazperdeye de uyarlanan oyun, cumhuriyet tarihinde görülmüş en büyük işçi hareketi olan 15-16 Haziran 1970 olaylarının zengin bir ailenin mutfağına yansımasını anlatıyor. Zengin Mutfağı, 10 ve 11 Mayıs’ta İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu, 13 Mayıs Diyarbakır Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi, 15 Mayıs Gaziantep Üniversitesi Mâvera KSM Açık Hava Sahnesi, 17 Mayıs Çukurova Üniversitesi Açıkhava Sahnesi ve 19 Mayıs Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu’nda olacak.

Seninle Evlenir Miyim?, Freud’un İnsanları, Etik Alkol oyunlarının yazarı Barbaros Uzunöner’in yeni oyunu Boşanma Teklifi, tiyatro seyircisiyle buluşuyor. 5 Mayıs’ta Tekirdağ Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde, 9 Mayıs’ta Kocaeli Alternatif Sahne’de, 12 Mayıs’ta Afyon Hattat Ahmet Karahisarı Kültür Sanat Merkezi’nde, 14 Mayıs’ta Antalya Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde ve 27 Mayıs’ta Eskişehir Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

GIRGIR Stand Up Gecesi ile efsane mizah Edirne’ye konuk oluyor. Komedyen ve seyircilerin gülmek için bir araya geldikleri, usta işi mizah ve bol kahkahanın buluştuğu bu gösteri mizahın iyileştirici gücünü gözler önüne seriyor. Unutulmaz karikatürler gibi bir tat bırakan GIRGIR Stand Up Gecesi, 13 Mayıs’ta Edirne Devlet Tiyatrosu’nda sahnelenecek.

Türkiye’nin en iyi komedyenlerini, gösterilerinin en iyi bölümleri ile hep birlikte sahnede buluşturan Açık Mikrofon Stand Up Kocaeli’ne gidiyor. Alpay Erdem, Barbaros Uzunöner, Volkan Kantoğlu, Doğan Tunçel, Emre Can Çalışkan, Jan Forman ve daha birçok komedyeni buluşturan Açık Mikrofon Stand Up Kahkaha Bayramı 23 Mayıs’ta Kocaeli Alternatif Sahne’de gülmek isteyenleri ağılayacak.

Mobilet bu mayısta tüm Türkiye’deki konserlere de “Yerin Hazır” diyor.

Türkçe rock müzik tarihinin mihenk taşı Bulutsuzluk Özlemi, 16 Mayıs'ta Balıkesir Hayal Kahvesi Bandırma’da hayranlarıyla buluşacak.

Evrencan Gündüz, Ellipsis ve ArtTogether iş birliği ile 16 Mayıs’ta 6:45 KK Kütahya’da, 22 Mayıs’ta ise Uşak Hayal Kahvesi’nde müzikseverlerle bir araya gelecek.

Dolu Kadehi Ters Tut da Mayıs ayında da tüm ülkeyi karış karış gezerek müzikseverlerle buluşacak 6 Mayıs Urfa City AVM, 7 Mayıs Gaziantep Üniversitesi Mâvera Kültür Sanat Merkezi Açıkhava Sahnesi, 8 Mayıs Çukurova Üniversitesi Açıkhava Sahnesi ve 10 Mayıs Mersin Mezitli Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu. Dolu Kadehi Ters Tut konserlerinin biletleri Mobilet’te genel satış ve avantajlı iki bilet kampanyasıyla satışa sunuluyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!