Mersin
20 May, 2024, Monday
  • DOLAR
    32.42
  • EURO
    34.83
  • ALTIN
    2403.5
  • BIST
    10208.65
  • BTC
    59618.85$

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer: “İstikrar için istikrarlı temeller atın”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer: “İstikrar için istikrarlı temeller atın”

Haber / Alper Yetgün

Mersin İdman Yurdu, ‘Şehrinin Takımına Sahip Çık’ sloganıyla başlattığı ‘El Ele 1. Lig Kampanyası’nın lansmanını gerçekleştirdi. Divan Otel’de düzenlenen lansmana Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, ilçe belediye başkanları, siyasi partilerin milletvekilleri, oda ve dernek yöneticileri ile basın mensupları katıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, başlatılan kampanyanın Mersin İdman Yurdu’na katkı sağlamak adına değerli ve önemli olduğunu söyledi. Başkan Vahap Seçer, “Spor kulüpleri hayatlarını idame ettirmek için büyük bütçelere ihtiyaç duyarlar. Uzun yıllardır profesyonel spor kulüplerinin döngüsünün sistemli ve istikrarlı bir şekilde sağlanması konusunda çok gayret sarf edildi. Bazı şeylerde istikrar sağlamak istiyorsanız istikrarlı temel atıp üzerine çıkmanız lazım” dedi.

“MERSİN İDMAN YURDU’NA HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ”

Takıma bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek vereceklerini açıklayan Seçer, “Kulüp yetkililerine, ‘Siz bütçenizi yapın gelin konuşalım. Ben size yapacağım katkıyı baştan söyleyeyim. Siz de ayağınızı yorganınıza göre uzatın. Hatta şunun da garantisini veriyorum. Size katkı sunacağım ama bunun üstüne de çıkabilir, aşağısı olmaz’ dedim, bunu da gerçekleştirdik. Bu yıl da aynı şekilde ve şunu söyledim ‘Bunu bir hamaset meselesi, bunu bir reklam meselesi yapmayın’ dedim” ifadelerini kullandı.

Mersin İdman Yurdu’nun daha üst başarıya ulaşabilmesi için kentin ileri gelenlerinin takıma sahip çıkması gerektiğini belirten Seçer, “Bu işler parayla oluyor. Reklam verecek, sponsorluk yapacak bir şekilde onunla bir illiyet kuracak, bir gelir aktaracak, bir ortam hazırlayacak” dedi.

Kampanyanın başarılı geçmesini dilediğini belirten Seçer, “Asıl önemli olan daha büyük katkılar sağlayacak çalışmaları yapmaktır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da mevcut koşullarımıza ve imkanlarımıza göre makul olan her türlü desteği Mersin İdman Yurdu’na vermeye hazırız” şeklinde konuştu.

 Lansman toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!